VACATURES   |   BLOG   |    tel. 0416 - 65 05 56Restaurant Yutakana op InstagramRestaurant Yutakana op Facebook

Yutakana Sushi Waalwijk
Dé plek om te gaan eten in de regio Waalwijk, Kaatsheuvel en Tilburg
Yutakana Sushi Waalwijk
Sushi restaurant Waalwijk
Japans restaurant Waalwijk
Sushi restaurant Waalwijk
Oosterse keuken Waalwijk
Aziatische keuken
Yutakana Japans Sushi restaurant Waalwijk
Japans Sushi restaurant

We willen graag weer op pad, en veel dingen mogen ook alweer. Toch is bedenken wat je wilt gaan doen soms best lastig. Veel te vaak eindig je dan, na een lange brainstorm, op de bank om je vervolgens de hele dag te vervelen. Wij helpen je een eindje op weg en geven je vijf leuke uitjes om te doen, zodat je niet thuis op de bank hoeft te zitten.

Veel vrouwen balen ervan; sushi eten als je zwanger bent wordt ten strengste afgeraden. Negen maanden lang zonder sushi is dan ook iets waar ze zeker niet naar uitkijken. Begrijpelijk! Maar gelukkig hoef je sushi niet helemaal af te zweren als je zwanger bent. Wij vertellen je graag meer over het eten van sushi als je zwanger bent!

Het wordt steeds populairder om sushi te gaan eten en dat is logisch want het is super lekker! Voor veel mensen is het echter nog wel een uitdaging om met stokjes te eten. Maar er zijn nog veel meer zaken waar je rekening moet houden bij het eten van sushi; als je het wil doen zoals het echt hoort! Wij vertellen je graag meer over hoe je eigenlijk sushi moet eten. 

Als je voor het eerst sushi gaat eten, kan het aanbod soms nogal overweldigend zijn. Want wat is het allemaal? Wat lust je wel en wat niet? Het kan zeker niet kwaad om je hierin te verdiepen! Bij Yutakana kun je alle soorten sushi proeven en in dit artikel vertellen we je er wat meer over.