VACATURES   |   BLOG   |    tel. 0416 - 65 05 56Restaurant Yutakana op InstagramRestaurant Yutakana op Facebook

Yutakana Sushi Waalwijk
Sushi restaurant Waalwijk
Yutakana Japans Sushi restaurant Waalwijk
Japans Sushi restaurant
Japans restaurant Waalwijk
Sushi restaurant Waalwijk
Yutakana Sushi Waalwijk
Dé plek om te gaan eten in de regio Waalwijk, Kaatsheuvel en Tilburg
Oosterse keuken Waalwijk
Aziatische keuken

Een dagje efteling  

Wie is er niet gek op de efteling? Het bekendste attractiepark van Nederland heeft een mooi aanbod aan achtbanen, theater en thema-attracties. Het park is zowel geschikt voor jong als oud en ook voor mensen die niet in achtbanen durven of kunnen is er genoeg te doen en te zien in de efteling. Geniet van al het spektakel dat zich in het park plaats vindt en geniet van een beweeglijke dag buitenshuis.  

Doe een escape room

Een paar jaar geleden begonnen escape rooms met hun opmars en inmiddels zijn er overal wel een paar escape rooms te vinden. Zo ook in Waalwijk. Laat jezelf voor een uur lang opsluiten in een kamer en puzzel je een weg naar buiten. Escape rooms hebben altijd een verschillend thema, wat betekent dat je zelf kunt kiezen hoe spannend je het wilt maken. 

Breng een bezoekje aan Slot Loevestein

Slot Loevestein is het bekendste kasteel van Nederland. Ridder Dirc Loef van Horne liet in 1361 dit slot bouwen, op de plek waar de Maas en de Waal samenkomen. Dit is het kasteel waar Hugo de Groot gevangen heeft gezeten en uit dit slot is hij ontsnapt door zich in een boekenkist te verstoppen. Bij het slot worden een hoop activiteiten georganiseerd die leuk zijn voor jong én oud.

Wandelen in de Loonse en Drunense duinen

Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen is een prachtig natuurgebied om even in tot rust te komen. Het gebied staat voornamelijk bekend om de zandvlaktes die er te vinden zijn. Hierdoor wordt het ook wel de Brabantse Sahara genoemd. In het gebied kun je echter ook een hoop prachtige bossen vinden. Hier kun je heerlijk wandelen en even alle drukte en stress van het dagelijkse leven van je af laten vallen. Ook voor de kinderen is het leuk, zij kunnen lekker op ontdekkingstocht tussen de bladeren en op zoek naar alle verschillende planten en dieren die in dit gebied te vinden zijn.

Ga uitgebreid uit eten in Waalwijk

In Waalwijk kun je heerlijk eten. Er zijn een hoop restaurantjes te vinden waar je gezellig kunt zitten. Eén daarvan is Yutakana. Dit sushi restaurant heeft ruim honderd gerechten, waaronder een grote keuze uit de lekkerste sushi. Ook als je niet van sushi houd, is Yutakana een goede optie. Het restaurant heeft namelijk ook de lekkerste grillgerechten. Voor ieder wat wils dus.