VACATURES   |   BLOG   |    tel. 0416 - 65 05 56Restaurant Yutakana op InstagramRestaurant Yutakana op Facebook

Yutakana Sushi Waalwijk
Sushi restaurant Waalwijk
Japans restaurant Waalwijk
Sushi restaurant Waalwijk
Oosterse keuken Waalwijk
Aziatische keuken
Yutakana Japans Sushi restaurant Waalwijk
Japans Sushi restaurant
Yutakana Sushi Waalwijk
Dé plek om te gaan eten in de regio Waalwijk, Kaatsheuvel en Tilburg

Zin om een avond te genieten van heerlijke grill gerechten en van alles te proeven? Dan is Yutakana het grill restaurant in Waalwijk waar u naar op zoek bent. In ons gezellige restaurant kunt u onbeperkt genieten van de beste grillgerechten. We zien u graag verschijnen in ons grill restaurant!

 

Bekijk onze menukaart

De lekkerste vleesgerechten van de grill

Bent u een vleesliefhebber? Dan is het altijd een goed idee om naar een grill restaurant te gaan. Bij Yutakana geniet u bijvoorbeeld van heerlijke kip of beef teriyaki. Daarnaast hebben we ook heerlijke spiezen op de kaart staan, zoals kip-, beef of lamsspiezen. Of proef onze heerlijke lamskoteletten, eendenborstfilet of beefrolls! De vleesliefhebber kan uitstekend terecht bij Yutakana. 

De beste vis rechtstreeks van de grill

Ook wanneer u wel van een stukje vis houdt, kunt u uw hart ophalen in ons grill restaurant in Waalwijk. Bij ons kunt u namelijk ook terecht voor heerlijke verse vis van de grill. Proef bijvoorbeeld eens onze zalm of pangafilet in teriyaki. Ook maken we de lekkerste visspiezen, bijvoorbeeld met garnaal of witvis en kunt u bij ons ook nog eens terecht voor een heerlijk stukje inktvis of slibtong. Optimaal genieten!

Uitgebreide keuze in ons grill restaurant in Waalwijk

Naast dat u in ons restaurant terecht kan voor de lekkerste gerechten van de grill, vindt u nog veel meer bijzondere gerechten op onze menukaart. Denk bijvoorbeeld aan de lekkerste sushi; van nigiri tot temaki. Zin in een lekkere snack tussendoor? Dan kiest u voor loempia’s, of gefrituurde garnaal of kip! Ook vindt u bij ons authentieke wokgerechten met noodles of rijst en de lekkerste vis- en vleesgerechten. Voor ieder wat wils dus!

Tot snel in ons grill restaurant in Waalwijk!

We verwelkomen u graag in ons grill restaurant in Waalwijk, waar u terecht kunt voor een heerlijke en gezellige avond. We zijn elke dag van de week geopend van 16.0 tot 22.30 en u vindt ons aan het Sint Jansplein in Waalwijk. Tot snel!

 

 

Online reserveren