VACATURES   |   BLOG   |    tel. 0416 - 65 05 56Restaurant Yutakana op InstagramRestaurant Yutakana op Facebook

Yutakana Sushi Waalwijk
Dé plek om te gaan eten in de regio Waalwijk, Kaatsheuvel en Tilburg
Yutakana Japans Sushi restaurant Waalwijk
Japans Sushi restaurant
Yutakana Sushi Waalwijk
Sushi restaurant Waalwijk
Oosterse keuken Waalwijk
Aziatische keuken
Japans restaurant Waalwijk
Sushi restaurant Waalwijk

* Bestel op onze site en ontvang 10% korting op iedere afhaal. De korting wordt verrekend bij het afrekenen.

Het is inmiddels ook mogelijk om bij ons online sushi te bestellen.  Afhalen is mogelijk van maandag t/m zondag. Op dinsdag zijn wij gesloten.  U kunt heel simpel eten bestellen in Waalwijk en dit afhalen. Klik op de bestelknop hieronder, deze verwijst u door naar ons online bestelmenu, waar u de door u gekozen gerechten makkelijk in kunt vullen. Ook kunt u hier een tijd kiezen waarop het voor u uitkomt om de sushi op te halen.

 

Online sushi bestellen in Waalwijk


 

Sushi bestellen Waalwijk

De beste sushi van Waalwijk vindt u bij Yutakana. Wij maken alle sushi vers voor u klaar en bereiden de sushi met de meest verse ingrediënten van hoge kwaliteit. In onze menukaart kunt u alle gerechten vinden, met onze ruim 100 gerechten hebt u een ruime keuze! Omdat wij de kwaliteit van onze menukaart enorm belangrijk vinden, geven we deze regelmatig een update. Daarom kunt u de menukaart hierboven beter als indicatie gebruiken en ons online bestelmenu aanhouden bij het bestellen van uw sushi.

Sushi afhalen

U kunt het eten gemakkelijk afhalen bij ons in Waalwijk. Ons gezellige sushi restaurant ligt in het centrum van Waalwijk, aan het Sint Jansplein. Wij liggen dus erg centraal en zijn daarom makkelijk te bereiken. Wanneer u het online bestelmenu hebt ingevuld, kunt u een tijd kiezen waarop u graag de sushi af zou willen komen halen. Op die manier kunt u helemaal zelf kiezen wanneer u wilt eten en bent u niet afhankelijk van bezorgers.