VACATURES   |   BLOG   |    tel. 0416 - 65 05 56Restaurant Yutakana op InstagramRestaurant Yutakana op Facebook

Oosterse keuken Waalwijk
Aziatische keuken
Japans restaurant Waalwijk
Sushi restaurant Waalwijk
Yutakana Sushi Waalwijk
Sushi restaurant Waalwijk
Yutakana Sushi Waalwijk
Dé plek om te gaan eten in de regio Waalwijk, Kaatsheuvel en Tilburg
Yutakana Japans Sushi restaurant Waalwijk
Japans Sushi restaurant

Het is inmiddels ook mogelijk om bij ons online sushi te bestellen.  Afhalen is mogelijk van maandag t/m vrijdag. Op dinsdag zijn wij gesloten.  U kunt heel simpel eten bestellen in Waalwijk en dit afhalen. Klik op de bestelknop hieronder, deze verwijst u door naar ons online bestelmenu, waar u de door u gekozen gerechten makkelijk in kunt vullen. Ook kunt u hier een tijd kiezen waarop het voor u uitkomt om de sushi op te halen.

 

Online sushi bestellen in WaalwijkAfhaal menukaart*

Download hier onze menukaart voor afhalen (PDF)

  • Afhaalmenu-1
  • Afhaalmenu-2
  • Afhaalmenu-3
  • Afhaalmenu-4
  • Afhaalmenu-5
  • Afhaalmenu-6
  • Afhaalmenu-7
  • Afhaalmenu-8

*Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze menukaart. Om onszelf te onderscheiden van andere all-you-can-eat sushirestaurants, verfrissen wij om de zoveel tijd onze (gehele) menukaarten. Daarom adviseren wij om de afhaalmenukaart van de online bestelsite (Klik op ‘Bestel Online’ logo ) aan te houden en de afhaalmenukaart op deze pagina puur als referentie te gebruiken.  

Sushi bestellen Waalwijk

De beste sushi van Waalwijk vindt u bij Yutakana. Wij maken alle sushi vers voor u klaar en bereiden de sushi met de meest verse ingrediënten van hoge kwaliteit. In onze menukaart kunt u alle gerechten vinden, met onze ruim 100 gerechten hebt u een ruime keuze! Omdat wij de kwaliteit van onze menukaart enorm belangrijk vinden, geven we deze regelmatig een update. Daarom kunt u de menukaart hierboven beter als indicatie gebruiken en ons online bestelmenu aanhouden bij het bestellen van uw sushi.

Sushi afhalen

U kunt het eten gemakkelijk afhalen bij ons in Waalwijk. Ons gezellige sushi restaurant ligt in het centrum van Waalwijk, aan het Sint Jansplein. Wij liggen dus erg centraal en zijn daarom makkelijk te bereiken. Wanneer u het online bestelmenu hebt ingevuld, kunt u een tijd kiezen waarop u graag de sushi af zou willen komen halen. Op die manier kunt u helemaal zelf kiezen wanneer u wilt eten en bent u niet afhankelijk van bezorgers.

 

Sushi afhalen met de huidige coronamaatregelen

Omdat wij uw gezondheid en dat van ons personeel extreem belangrijk vinden, houden wij extra rekening met hygiëne tijdens het bereiden van uw sushi. Dat deden we natuurlijk altijd al, maar we hebben extra stappen genomen om het voor u zo veilig mogelijk te maken. Ook vragen we u rekening te houden met de huidige maatregelen. Hieronder sommen wij ze nog even kort voor u op:

- Houd 1,5 meter afstand van elkaar
- Desinfecteer uw handen bij binnenkomst
- Hoest en nies in uw elleboog
- Kom alleen
- Draag eventueel een mondkapje

Bij de bestelling vragen wij om uw telefoonnummer. Zodra uw bestelling klaar is, bellen wij u, dan kunt u naar binnen komen om de bestelling op te halen, thuisbezorgen in Waalwijk en omgeving is helaas niet mogelijk bij ons op dit moment. Wanneer u de bestelling op komt halen kunt u dus buiten of in de auto wachten tot wij u gebeld hebben. Wij bedanken u alvast voor uw medewerking.