VACATURES   |   BLOG   |    tel. 0416 - 65 05 56Restaurant Yutakana op InstagramRestaurant Yutakana op Facebook

Oosterse keuken Waalwijk
Aziatische keuken
Yutakana Sushi Waalwijk
Sushi restaurant Waalwijk
Japans restaurant Waalwijk
Sushi restaurant Waalwijk
Yutakana Japans Sushi restaurant Waalwijk
Japans Sushi restaurant
Yutakana Sushi Waalwijk
Dé plek om te gaan eten in de regio Waalwijk, Kaatsheuvel en Tilburg

Wie houdt er nu niet van een lekker wokgerecht? Bij Yutakana in Waalwijk kunt u genieten van de lekkerste wokgerechten in een gezellig restaurant. Neem uw vrienden, familie, collega’s of partner mee en kom genieten van lekker wokken in Waalwijk.

 

Bekijk onze menukaart

Kom lekker wokken in Waalwijk!

Lekker wokken in Waalwijk, dat kan bij Yutakana. Onze wokgerechten worden namelijk bereid met heerlijke, verse ingrediënten door een ervaren chef; en dat proeft u! Kies bijvoorbeeld voor onze wokgerechten met noodles en groenten of ga voor de smaakvolle gebakken rijst. Natuurlijk vindt u ook gewokt vlees en vis op de kaart, bijvoorbeeld heerlijke zoetzure kip of gepeperde beef in een heerlijke woksaus. Natuurlijk kunnen de gebakken Japanse groenten of heerlijke gewokte courgette en champignons niet ontbreken. Allemaal met een heerlijk smaakvolle woksaus natuurlijk!

Andere heerlijke Oosterse gerechten op onze menukaart

Natuurlijk kunt u in ons restaurant in Waalwijk niet alleen lekker wokken, u kunt er ook genieten van andere heerlijke Oosterse gerechten die er perfect bij passen. Kies voor onze heerlijke sushi’s die bereid zijn met echt verse vis. Ga voor heerlijke gefrituurde garnalen of kip of kies voor de verfrissende zoetzure komkommer. Op onze menukaart vindt u meer dan 100 gerechten waar u onbeperkt, eindeloos van kunt genieten! Zo is er altijd voor ieder wat wils. 

Ook afhalen en bezorgen is mogelijk!

Wilt u graag wokken in Waalwijk, maar blijft u liever thuis? Bij Yutakana in Waalwijk kunt u ook uw favoriete wokgerechten in Waalwijk afhalen of thuis laten bezorgen. Zo geniet u lekker aan uw eigen keukentafel van de Oosterse keuken. Ook onze afhaalgerechten worden vers voor u bereid en bestellen is enorm simpel via Yutakana.nl:

 

1. Selecteer uw favoriete gerechten: u vindt hier verschillende sushi, grill en wok gerechten om uit te kiezen

2. Vul uw adresgegevens in en kies voor afhalen of bezorgen
3. Betaal
4. Wacht eventjes
5. Geniet van uw heerlijke en verse maaltijd bij u thuis!

Tot snel in ons wok restaurant in Waalwijk

Heeft u bij het zien van onze menukaart al zin gekregen om lekker te komen wokken in ons restaurant in Waalwijk? Dan bent u van harte welkom! Neem al uw vrienden en familie mee en kom heerlijk een avond genieten. We zijn elke dag van de week voor u geopend van 16.00 tot 22.30 en u vindt ons aan het Sint Jansplein in Waalwijk.

 

 

Online reserveren